Glazen overkapping op het terras met uitzicht op de tuin. Walraven Bouw plaatst serres, veranda's, overkappingen en buitenverblijven op maat. Geheel samen te stellen naar uw eigen smaak.

Buitenverblijven

Een buitenverblijf voegt waarde toe aan uw woning. Wilt u een mooi buitenverblijf bij of aan uw woning? Bij Walraven Bouw is vrijwel alles mogelijk. Wij bouwen allerlei soorten buitenverblijven: veranda's, overkappingen, serres, tuinhuizen en kangeroewoningen.

 

Ons team van professionele bouwers staat klaar om het buitenverblijf dat u voor ogen heeft te realiseren. Wij hebben de juiste kennis en ruime ervaring in bouw- en installatiewerkzaamheden. U kunt altijd rekenen op onze betrouwbare service.

 

Met een buitenverblijf in uw tuin of aan het huis kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven. Het is de ideale plek om te genieten van lange zomeravonden, maar ook wanneer het weer wat kouder wordt is het aangenaam om in uw afgesloten buitenkamer te vertoeven.

 

U kunt een buitenverblijf geheel naar wens inrichten. Het kan bestaan uit alleen een veranda of overkapping, maar ook uitgebreid worden met een extra ruimte of glazen schuifwanden.

 

Gezellige loungeplek met houten vlondes onder de overkapping in de tuin. Walraven Bouw plaatst serres, veranda's, overkappingen en buitenverblijven op maat. Geheel samen te stellen naar uw eigen smaak en woonwensen..
Kangaroewoning of buitenverblijf van hout met grote glazen schuifpui als extra woonruimte of werkplek te plaatsen in uw tuin door Walraven Bouw.

Voor een degelijk uitvoering van de bouw van een buitenverblijf is vakmanschap van cruciaal belang. Bij Walraven Bouw bent u verzekerd van de juiste kennis en ervaring om uw buitenverblijf snel en vakkundig te bouwen.

 

Wij denken graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze uit de diverse voorbeelden die wij kunnen tonen. Wij leveren altijd maatwerk zodat het buitenverblijf precies aansluit op uw persoonlijke wensen!

 

Heeft u vragen over het plaatsen van een buitenverblijf of wilt u uw ideeën met ons bespreken neem dan  vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.