Uitbouw

Een ruimere woonkamer, een grotere keuken, een atelier of een slaapkamer met badkamer op de begane grond? Dat klinkt toch als een droom? Walraven Bouw kan deze droom voor u verwezenlijken.  

 

Innovatief Bouwsysteem

 

Het innovatieve aanbouwsysteem waar wij mee werken maakt het mogelijk om snel, betaalbaar en met een hoogwaardige kwaliteit een uitbouw te realiseren. Wij werken zowel met de traditionele bouw als met prefab bouw maar zien dat klanten steeds vaker voor prefab bouw kiezen. Wij hebben ervaren dat, in tegenstelling tot de traditionele bouw, een prefab houtskeletbouw uitermate geschikt is voor kleinschalige bouw.

 

De voordelen van prefab ten opzichte van traditionele bouw:

  • Snellere oplevering, dit kan de bouwtijd tot wel 4 weken verkorten;
  • Dunnere wandopbouw waardoor je een minder grote sprong aan de binnenkant van de woning krijgt en meer vloeroppervlakte overhoudt;
  • Hogere isolatie met dunnere wandopbouw;
  • Minder stof en overlast voor de klant en de buren tijdens het bouwproces
  • Maatwerk, alles is mogelijk. Je kunt met prefab bouw visueel dezelfde uitstraling krijgen als bij traditionele bouw.

 

De voorbereiding

 

Alles valt samen met een goede voorbereiding voor de te plaatsen aanbouw. Hier gaat dan ook veel tijd in zitten. Er zijn zowel intern als met de opdrachtgever veel controlemomenten. Tekeningen die moeten worden overlegd, stenen worden bemonsterd etc. Alle wensen moeten vooraf goed worden vastgelegd. Als de werkvoorbereiding zijn werk goed heeft gedaan dan is het bouwproces een fluitje van een cent.

 

Het komt er eigenlijk op neer dat we met prefab bouwen meer tijd nodig in de voorbereiding en werkplaats maar veel minder lang op de locatie aanwezig hoeven te zijn. Dat is voor u wel zo prettig. 

 

Betaalbaarheid

 

Is een aanbouw van Walraven bouw duurder dan een standaardproduct? Zeker niet. Ondanks het gebruik van de nieuwste technieken en meest duurzame materialen blijven onze aanbouwen heel betaalbaar. Wij werken met een aangenomen prijs zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

 

Wij zijn trots op de reeds opgeleverde projecten en verwachten dat u dat ook zult zijn. Kies daarom voor de snelheid, betaalbaarheid en duurzame kwaliteit van Walraven Bouw voor uw volgende uitbouw- of aanbouwproject.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Het plaatsen van een houten skelet bouw, uitbreiding van een woonhuis door Walraven Bouw.