Foto van een moderne witte keuken met groene metro tegels en gouden kranen en handgrepen.

Reviews

Lees hier de ervaringen van een aantal van onze tevreden klanten.

 

Walraven bouw heeft voor ons een buitenkeuken gerealiseerd waar wij enorm blij mee zijn. Het zijn echte vakmannen, zeer vriendelijk en verzorgd, komen afspraken na en leveren prachtig werk af. Wij zouden ze zonder twijfel direct weer inhuren. Dankjewel Roy!

Dolinda, Huissen 


We vonden het lastig om voor onze verbouwing een goede betrouwbare aannemer te vinden maar hadden bij Walraven bouw meteen een goed gevoel. Ze werken netjes en komen afspraken na. Je ziet dat ze veel ervaring hebben en komen met handige oplossingen voor lastige situaties. De woning is naar tevredenheid gerenoveerd!

Marieke, Huissen


Exact na de afgesproken twee weken heb ik 'douchen in bad' ingeruild voor een prachtige inloopdouche. Walraven bouw is zeer accuraat en levert vakwerk! Dus wilt u een nieuwe badkamer en net zo blij en tevreden worden dan raad ik u aan Walraven bouw te bellen!

Titia, Oosterbeek


Afgelopen weken hebben we onze badkamer laten renoveren door Walraven bouw. Alles is prima verlopen. Afspraken nagekomen, tijdig informeren en wat natuurlijk het belangrijkste is, een fantastisch mooie en perfect afgewerkte badkamer.

Jos B.


Tot volle tevredenheid is mijn badkamer gerenoveerd door Roy Walraven.

Trefwoorden: vriendelijk, accuraat, betrouwbaar.

C. Jongeling, Duiven

Gerenoveerde badkamer met inloopdouche met glazen wanden en mooie siertegels. Walraven Bouw heeft ruime ervaring in het renoveren en moderniseren van badkamers.

Verbouwing badkamer en wc beneden

 

Wij hebben een offerte laten maken bij Badkamervoorshop.nl waar wij zeer tevreden geholpen zijn, besloten om hier onze badkamer en wc beneden te gaan kopen moesten we nog een aannemer hebben die voor ons dit zou maken. via de Badkamervoordeelshop.nl kregen we Walraven bouw als aanbeveling voor aannemer. Door Roy een offerte laten maken en vrijwel meteen besloten om dit door Roy te laten doen de verbouwing. Roy is begonnen op 26 nov en vandaag 11 dec is hij klaar met onze badkamer.

Wij hebben Roy alles naar zijn wens en ideeën laten doen en wat een vakwerk en kwaliteit levert deze man. 

Onze complimenten hiervoor aan Roy. Wij hebben nu een badkamer precies zoals wij willen.

Roy is een zeer nette en betrouwbare man die echt netjes zijn vak kent en vakwerk levert, wij zullen iedereen dan ook Roy aanbevelen als een topman.

Hans en Patricia, Arnhem


Het plaatsen van een nieuwe balkondeur is uitstekend uitgevoerd door Walraven bouw. Tevens als aanvullende opdracht een gipsplafond vervangen. Goed qua communicatie en afspraken maken en ook prima vakwerk. Zeer tevreden!

Mevr. Arnhem


Roy Walraven heeft bij ons een doorgang gezaagd in een muur van beton en er een deur in geplaatst. De werkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd, hij is zijn afspraken prima nagekomen. De prijs was eveneens scherp, een aanrader dus. Dhr. van Eekeren, Huissen


Voorbeeld van een velux dakraam gesplaatst in een woonkamer voor extra daglicht.

Na eerder dit jaar een velux dakraam te hebben geplaatst heeft Roy nu ook naar volle tevredenheid onze oude badkamer gesloopt en een hele mooie nieuwe geplaatst. Roy is een vriendelijke precieze werker die je goed een klus in huis kan laten doen. Daarnaast is hij ook prettig in de omgang en iemand waar je goed en snel afspraken mee kan maken.

R. Rutten, Elst


Walraven bouw heeft naar volle tevredenheid onze zolder afgetimmerd. Ze werken supernetjes en vakkundig en zijn daarnaast prettig, rustig om over de vloer te hebben. Wij waren erg blij met ze!

Mevr. de Groot, Leusden


Badkamer geheel gerenoveerd in jan/febr 2014.

Wij onderschrijven alle (positieve) kwalificaties tav de persoon en de kwaliteit van het geleverde werk (ook van Martin, loodgieter).

Kwaliteit/prijsverhouding: een aanrader !!

Fam. Cornelissen, Velp


In december 2013 heeft Walraven bouw de badkamer gerenoveerd. Dit is naar onze wens gedaan, zelf had Roy ook nog enkele goede ideeën, en deze zijn dan ook toegepast.

Ze werken heel secuur, zijn vriendelijk en netjes. We zijn erg blij met de badkamer en kunnen Walraven bouw harte aanbevelen.

R. Nieuwenhuis Gendt.


Roy is prettig in de omgang, komt afspraken na, werkt nauwkeurig en is niet beroerd iets extra te doen. Ik kan hem aanbevelen.


Prima vakman. Denkt mee en ziet ook andere gebreken die verholpen dienen te worden. laat je meedenken in wat je wel en niet wilt. Geeft bv aan dat hij een bepaalde klus wel wil doen maar dat dit eigenlijk heel simpel is en dat wij dit zelf kunnen doen. Scheelt weer in prijs. Heel belangrijk: Komt afspraken na. Werkt netjes en hard! Kortom een aanrader.

Mevr Janssen, Nijmegen


Roy stond in de file en belde netjes op dat het iets later zou worden ivm file. Vind het erg netjes dat er mensen zijn die nog de moeite nemen om het door te geven zodat je niet zit te wachten. De deur is netjes opgehangen en de oude deur en de rest van de rommel is meegenomen. We zijn erg blij met het eindresultaat en zullen deze vakman zeker nog een keer bellen als we werkzaamheden hebben. Perfecte vakman.

Dhr. Duivenvoorden, Malden

Kwasten op een houtenplank als werkmateriaal voor de schilder.

Roy is op woensdag langsgekomen nadat ik hem de maandag ervoor belde. Hij is dus een flexibele vakman. Ik kan niet anders zeggen dat hij het perfect heeft uitgevoerd en daarnaast is alles netjes opgeruimd en weggezogen. Tevens is de kapotte deur meegenomen, zodat we daar geen omkijken naar hadden. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook de tijd voor een sociaal praatje. Mochten we in de toekomst hulp kunnen gebruiken, dan zal ik niet twijfelen om te bellen.

Mevr. Waalderbos, Ede