verbouwing van een kamer met leidingen ramen vloeren door Walraven Bouw

Verbouwing

U wenst graag uw huis te verbouwen. Bijvoorbeeld omdat u een (nieuwbouw) huis gekocht heeft dat grondig aangepakt moeten worden. Of u wilt in de huidige woning ruimtes herindelen, een aanbouw, dakkapel of uitbouw plaatsen, kortom een volledige verbouwing laten uitvoeren.

 

Met een huis verbouwen heeft u waarschijnlijk niet veel ervaring. Dat is een heel project dat u liever uit handen geeft. Vertrouw daarom op een bouwbedrijf en aannemer in Gelderland met meer dan 10 jaar ervaring en een professional team van bekwame vakmensen.

 

Wij  kiezen voor een zeer persoonlijke aanpak en zijn betrokken bij uw verbouwing vanaf de eerste kennismaking tot de laatste afwerking. Walraven Bouw levert topkwaliteit voor een goede prijs. 

 

Voorbeeld van een renovatie van een klassieke woning. Badkamer en inloopkast met houten vloeren en wit gelakte deuren. Walraven Bouw specialist in verbouwing en renovatie van klassieke monumentale panden.
Complete verbouwing van een huis, herindeling van de kamers en aanleggen van leidingen en bedradingen.

Wat doet een aannemer eigenlijk?

Wij verbouwen zonder zorgen! We nemen u al het geregel uit handen en zorgen dat de klus op tijd en binnen budget geklaard wordt. Onze taken:

  • Verantwoordelijk voor het verbouwingsproject;
  • Adviseren over ideeën en mogelijkheden;
  • Maken van een doordachte planning;
  • Bespreken van het ontwerp, bestek en de tekeningen met de architect of ontwerper;
  • Regelen van de benodigde (bouw) vergunningen;
  • Inschakelen, plannen en aansturen van vakmensen;
  • Zorgen dat de bouwmaterialen op tijd aanwezig zijn.

Wat kost een verbouwing?

De kosten van een verbouwing zijn van veel factoren afhankelijk. De grootte van de klus, de gewenste materialen en het gewenste afwerkingsniveau. Wij kunnen dus geen standaardprijs geven.

 

Elke klus is voor ons echt maatwerk, waarbij de klant centraal staat en waarbij wij streven naar perfectie van begin tot eind.

 

Renovatie van een klassieke  oude woning.  Grachtenpand, monumentaal, oude ramen en gestucte muren.
Renovatie van een klassieke woning. Herstel van originele deuren met raampjes, kamer en suite met houten vloeren en wit gelakte deuren. Walraven Bouw specialist in verbouwing en renovatie van klassieke monumentale panden.
Renovatie van een klassieke woning. Herstel van originele deuren met raampjes, kamer en suite met houten vloeren en wit gelakte deuren. Walraven Bouw specialist in verbouwing en renovatie van klassieke monumentale panden

Wij nodigen u uit om vandaag nog een vrijblijvende afspraak te maken! Graag komen wij bij u langs om uw wensen ten aanzien van uw verbouwing in beeld te brengen. Deze plannen werken we uit in een persoonlijke verbouwingsofferte. Wij werken transparant en gedetailleerd zodat u precies weet waar u aan toe bent.